Ingatlanod adatai

Eladó Sorház, Sátoraljaújhely

Eladó Sorház

52 millió Ft

Sátoraljaújhely
Alapterület:
200 m2
Szobák száma:
4 + 1
Állapot:
Felújított
Építési mód:
Tégla
      +36 1 773-3001
350 m2
Gázkazán
Panorámás
3

Eladó egy 200 nm-es sorház Sátoraljaújhely településen, 350 nm-es telekkel

- Közvetlenül a tulajdonostól eladó ingatlan, ami az ingON rendszerén keresztül került meghirdetésre.
- Kérjük telefonon erre az ingatlan azonosítószámra hivatkozva érdeklődjön: 691302575

Sátoraljaújhely településen kínálunk eladásra egy 350 nm-es telken elhelyezkedő, 3 szintes, 200 nm-es hasznos alapterületű sorházat, amiben 4 + 1 szoba található, gázkazán fűtéssel, valamint másodlagos padlófűtéssel és panorámás kilátással rendelkező felújított állapotú ingatlan.
A parkolás garázsban megoldott.

Sikeres adás-vétel esetén már 3 hónapon belül birtokba is vehető.

Az ingatlanhoz tartozik erkély/terasz, ami 20 négyzetméteres.

 

Eladó tulajdonostól, Sátoraljaújhely egyik legszebb, legcsendesebb részén, a Magas-hegy lábánál, kiváló szomszédok mellett egy eltolt szintes 170 m2-es lakóterületű (+30 m2 garázs és kazánház) családi ház.
Az ingatlan kiváló állapotú, 90%-ban felújított. A tetőszerkezet teljes cseréje 2019-ben történt meg, a ház kertre néző, nyugati és déli oldala 2021-ben 10 centi vastag hőszigetelést kapott. A nyílászárók cseréje is az elmúlt években megtörtént szigetelt, kétrétegű faablakokra és fából készült bejárati, valamint kerti ajtóra.
Rendkívül jó elosztású, jól berendezhető lakás, kelet-nyugati tájolásának és a hatalmas nyílászáróknak köszönhetően egész nap világos. Fűtése padlófűtés, gázkazánnal, illetve vegyes tüzelésű kazánnal oldható meg, a melegvizet villanybojler szolgáltatja éjszakai árammal. A keleti oldalra nyíló tetőtéri hálószobában hűtő-fűtő klíma is beépítésre került.


Helyiségei:
bejárati szinten: folyosó + mosdó/mosókonyha (12, 5 m2 - járólap), lejárattal a garázsba és a kazánházba
fél szinttel feljebb: előtér (4,6 m2 - járólap), melyből balra a hatalmas nappali (40 m2 - járólap), jobbra pedig egy hálószoba (12 m2 - laminált burkolat) és a konyha + kamra nyílik (16 m2 - járólap), szemből a fürdőszoba + WC közelíthető meg (6,3 m2 - járólap)
fél szinttel feljebb: egy nyitott helyiség, mely jelenleg dolgozóként funkcionál (12 m2 - padlószőnyeg)
tetőtér: előtér (6, 2 m2), melyből bal és jobb oldalra egy-egy szoba nyílik (32 és 25 m2 - laminált burkolat), szemben pedig a zuhanyzós fürdőszoba + WC található (3 m2)
A legfelső szinten egy tárolásra kiválóan alkalmas, kb. 4 m2-es nyitott helyiség található, ahonnan a padlásra is feljuthatunk.
A kisméretű, fákkal és bokrokkal gazdagon beültetett, hangulatos kertet a bejárati szint és a nappali felől is megközelíthetjük. A nappaliból kilépve egy 20 m2-es, fagyálló járólappal kövezett teraszra juthatunk ki.
Bár az ingatlan kertvárosi környezetben helyezkedik el, a városközpont és minden fontos hivatal, üzlet és iskola mégis 7-10 perc gyalogos távolságra található. A városi kórház és rendelőintézet 5-7 perc gyaloglással érhető el.

©2024ingON.hu

Az ingON.hu weboldalát és ügyviteli rendszerét az INGATLAN Forrás biztosítja.