Milyen ingatlant keresel?

Eladó
Kiadó
Település
Típus
Irányár
-
millió Ft
Méret
-
m2

Eladó nyaraló

59

Eladó Nyaraló
Kisapáti

3 + 1
110 m2
4 137 m2

Eladó egy 110 nm-es nyaraló Kisapáti településen, 4 137 nm-es telekkel

Kisapátin kínálunk eladásra egy 4137 nm-es telken elhelyezkedő, 2 szintes, 110 nm-es alapterületű nyaralót, amiben 3+1 szoba található, infrapanel fűtéssel és cserépkályha - fa, szén másodlagos fűtéssel.
A felújított ingatlan természetre néző kilátással rendelkezik.

Szent György-hegy a Badacsony mellett a Balaton-felvidék másik legjelentősebb tanúhegye. A legszebb bazalt képződmények a Szent György-hegyen találhatók, ahol a helyenként 30-40 méter magasba emelkedő bazaltoszlopok orgonasípokhoz hasonlóan sorakoznak egymás mellett. Szent György-hegy keleti oldalán, a bazaltorgonák alatt Kisapáti mellett 3%-ban beépíthető telken panorámás felújított nyaraló/lakóház eladó. Az épület ideális családi nyaralónak, vendégháznak, egész éves lakhatásra. A telekről és a házból is szép panoráma tárul elénk a Tóti-hegyre, a Csobáncra, bazaltorgonákra, a környező szőlőkre. A jól járható murvás úton a főútról néhány perc alatt még télen is egyszerűen megközelíthető. Elhelyezkedése miatt kb. 10 percen belül elérhető a szigligeti illetve a badacsonyi strand és kikötő, a kultikus Káptalantóti Liliomkerti piac, a Káli-medence kedvelt falvai, a hegymagasi borászatok és éttermek.

Épület:
Valamikor 1985-86-ban építették, téglából, beton födémmel, présháznak. Az utóbbi 10 évben folyamatosan alakítottuk át lakóingatlanná, de besorolását tekintve maradt gazdasági épület. A felújítás érintette a víz bevezetését a házba, elektromos hálózat kiépítése, lépcső-, falak át-, kialakítása, burkolat csere, nyílászárók, szaniterek, konyha kialakítása, terasz burkolása, külső szigetelés, téglából külső tárolóhely felépítése. Az épület vízellátásáról egy kb. 24 méter mély ásott kút gondoskodik, amit folyamatosan karbantartattunk. Jelenleg folyamatban van egy kezdeményezés a vezetékes víz bevezetéséről. Csatorna nincs, emésztő található a telken. Gáz sincs, egyedül áram, amiről minden működik, így lettek a villanyvezetékek is kicserélve, éjszakai áram is bevezetésre került. A konyhában egy retró sparhelttel szoktunk főzni, sütni, amit gázpalackról üzemeltetünk.
Az épület alsó szintjén található 2db külön bejáratú szoba, amit mi vendégszobáknak használtuk, előtér és fürdőszoba + wc (egy légtérben) található. Középső szinten helyezkedik el a konyha és a nappali + étkező, egy kb. 35nm-es terasz. Felső szint (tetőtér) kialakítása előtér, hálószoba, wc és erkély. Terasz É-K-i tájolású, aminek nagy előnye, hogy délelőtt lehet napozni, délben a ház takarása miatt, az ebédet kint lehet eltölteni, kilátás a Csobáncra és Tóti hegyre. Erkély D-i tájolású, panorámás a Bazalt orgonákra. Két tárolóhely található a kerti eszközöknek, egy kb 2nm-es és egy kb 6nm-es téglából épített külön álló épület.

Telek:
4137nm-es szántó besorolású, művelési ágból kivett zártkert, 3%-os beépíthetőséggel. Nagyságrendileg 160 gyümölcstermő található rajta különböző generációs (alma, körte, barack, cseresznye, meggy, homoktövis, szilva, mandula, dió). Az utóbbi években áttértem az ősmagyar gyümölcsfák ültetésére, ez kb. 40 fát jelent. Mi vegyszermentes gazdálkodást folytattunk, bio-nak nem nevezhetem, mert a szomszédok permeteznek. Ez a telek felső részét érinti, ami így sincs teljesen betelepítve, további ültetésre van lehetőség, aki lát ebben fantáziát, vagy figyeli a gyümölcs árakat. Erre a területre kivezettetünk öntözésre egy kerti csapot, illetve egy részén automata öntözőrendszer lett kiépítve, ami tovább bővíthető, beállítható a milyen napokon, órák, mikor öntözzön és az is, mennyi ideig. A telek alsó része, mintegy 2000nm nagyjából fele teljesen üres, aki feladná a mókuskereket és önellátásban gondolkodna, állattartásra alkalmas, vagy csak egyszerűen focipályának.  

A TELJES ÉVES REZSIKÖLTSÉG (VILLANYSZÁMLA) 2021. 09-2022. 09 MÉRT IDŐSZAKBAN 65. 355 Ft.

110

Eladó Nyaraló
Balatonakarattya

4
154 m2
494 m2

Eladó egy 154 nm-es nyaraló Balatonakarattya településen, 494 nm-es telekkel

Balatonakarattya településen kínálunk eladásra egy 494 nm-es telken elhelyezkedő, 1 szintes, 154 nm-es hasznos alapterületű nyaralót, amiben 4 szoba található, udvari kilátással rendelkező átlagos állapotú ingatlan.
Az ingatlan építésének éve 1980.
A parkolás udvarban megoldott.

Az átlagos áramfogyasztás az államilag meghatározott lakossági átlagfogyasztás alatt van.

Sikeres adás-vétel esetén már azonnal birtokba is vehető.

Az ingatlanhoz tartozik erkély/terasz, ami 26 négyzetméteres.


INGATLANOSOK NE KERESSENEK!

Közvetlenül a tulajdonostól eladó egy tehermentes balatonakarattyai nyaraló. Az ingatlan, amely a település központjában helyezkedik el 3 fázisú elektromos áram, víz és csatorna bekötéssel rendelkezik, azonban fűtési infrastruktúra egyáltalán nincs kiépítve. A telken belül betonalapra téglafalazatú és burkolt felületű ~19 m² alapterületű, tető nélküli szalonnasütésre, grillezésre és bográcsozásra alkalmas „gasztro-sziget” található. Emellett kényelmes távolságtartással 2-3 autó zárt parkolására van lehetőség.

A hétvégi ház földszintjén belül (61, 36 m². ):
- 3szoba („szoba-1”12 m²; "szoba-2” 12 m²; „szoba-3” «felújítás alatt» 9, 80 m²);
- 1 előszoba/étkező(12, 50 m²);
- 1konyha (9, 80 m²);
- 1 fürdőszoba (2, 85 m² «tusoló, WC»);
- 1 különálló mosdó (2, 41 m². «200 liter űrtartalmú elektromos bojler, WC»).

A hétvégi ház földszintjén kívül (34, 16 m². ):
- fedett terasz (26, 46 m²);
- terasz alatti pince(≈ 7, 70 m²).

A hétvégi ház tetőtere:
- 31, 60 m² az építésügyi szabályok alapján -1, 90 m. fölötti rész;
- 59, 02 m² tényleges nagyság.

A hétvégi háznagysága ÖSSZESEN (154, 54 m². ):
- földszint benti része 61, 36m²;
- földszint kinti része 34, 16 m²;
- tetőtér tényleges nagysága 59, 02 m².

A Balaton-parti települések közül Balatonakarattya a legmagasabb zöldövezeti telítettségű
település, amely infrastruktúráját tekintve rendelkezik saját óvodával, (8 osztályos általános
iskola a 4 km távolságra lévő szomszédtelepülésen, Balatonkenesén található) települési
vasútállomással és menetrend szerint közlekedő autóbuszmegállókkal, valamint felnőtt -és
gyermek orvosi rendelővel és gyógyszertárral, postával, katolikus és reformtus templommal is.
Élelmiszerboltok nagyságtól függően 50 méter és 5 km körzetben elérhetők.
Idegenforgalmi szemszögből négy strandján túlmenően, látványosság a „szakadt/magas part”,
azaz a Kisfaludy sétány, ahonnan a Tihanyi félsziget, valamint Siófok, Balatonalmádi és
Balatonfüred egyedülálló látványa tárul a látogató elé. A sétány az ingatlantól kényelemes
sétával, 5 percnyi távolságra található.

Igény esetén egy HD minőségű ház -és telekbejáró videót is rendelkezésre áll!

69

Eladó Nyaraló
Alsóörs

3 + 1
59 m2
457 m2

Eladó egy 59 nm-es nyaraló Alsóörs településen, 457 nm-es telekkel

Alsóörs településen kínálunk eladásra egy 457 nm-es telken elhelyezkedő, 2 szintes, 59 nm-es hasznos alapterületű nyaralót, amiben 2 szoba +2 félszoba található, villanyfűtéssel és panorámás kilátással rendelkező jó állapotú ingatlan.
A parkolás udvarban megoldott.

Az átlagos gázfogyasztás az államilag meghatározott lakossági átlagfogyasztás alatt van.
Az átlagos áramfogyasztás az államilag meghatározott lakossági átlagfogyasztás alatt van.

Sikeres adás-vétel esetén már azonnal birtokba is vehető.

Az ingatlanhoz tartozik erkély/terasz.


A nyaraló 1980-1990 években épült részben felújított, a felső erkélyről részleges balatoni panoráma látható. A strand 800 m-re található.
A tető, tetőablakok, tető hőszigetelés, bádogozás, esőcsatorna, az alsó szinten a villanyvezetékek, a korlátok frissen cserélve.
A tégla épület alsó szintje nettó 37 m2, a tetőtér 22 m2 hasznos alapterülettel rendelkezik + alul nagy terasz, a tetőtérben erkély.
Az alsó szinten nappali, hálószoba, konyha és fürdőszoba, a tetőtérben 2 hálószoba + WC került kialakításra.
Az épület alatt party helységnek kialakított kb. 20m2 -s pincerész található.
A fűtés elektromos villanykályhával megoldott.
A közművek közül ivóvíz, csatorna, villany (3*35 A nappali és 3*25 A éjszakai áram), kábel tv bevezetve, gáz az utcában.
A ház mögött egy szilárd falazatú kb. 12 m2-es tároló van.
A telek mérete 457 m2
A telken gyümölcsfák és örökzöldek vannak.
Locsolómérő rendelkezésre áll.

69.9

Eladó Nyaraló
Balatonkenese

3
66 m2
719 m2

Eladó egy 66 nm-es nyaraló Balatonkenese településen, 719 nm-es telekkel

Balatonkenese településen kínálunk eladásra egy 719 nm-es telken elhelyezkedő, 2 szintes, 66 nm-es hasznos alapterületű nyaralót, amiben 3 szoba található, részben akadálymentesített, udvari kilátással rendelkező felújított állapotú ingatlan.
Az ingatlan építésének éve 1980.
Felújításra került: 2020.
A parkolás udvarban megoldott.

Az átlagos áramfogyasztás az államilag meghatározott lakossági átlagfogyasztás alatt van.

Sikeres adás-vétel esetén már azonnal birtokba is vehető.

Az ingatlanhoz tartozik erkély/terasz, ami 16 négyzetméteres.

Eladó Balatonkenesének a vasúttól északra fekvő részén, a Vak Bottyán strandtól 8-10 perc sétára található nyaraló. A 719 m²-es telken álló 2 szintes 3 szobás, 2 fürdőszobás ház a 80-as években téglából és betonblokkból épült. Az épület 2020-ban teljes felújításon esett át. A falak Hungarocell, a palatető bitumenes zsindely szigetelést kapott. Az összes külső nyílászáró kicserélésre került. Az új nyílászárók korszerű műanyagok, külső oldalukon barna színűek, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A szaniterek és a belső burkolatok szintén ki lettek cserélve. A nyaraló téliesíthető, a víz, a szennyvíz és a villany be van vezetve, gázbekötés az utcában elérhető. Az utcafrontra néző lenti terasz (8 m²) és az emeleti erkély (8 m²) árnyékolóval ellátott. Az erkélyről a Balaton egy kis részére is rálátás nyílik. A ház mögötti, az utcáról nem látható, kb. 30 m²-es térkövezett terület grillezésre kiválóan alkalmas. A telken fúrt kút és egy kis különálló melléképület is található. Az ingatlan jól megközelíthető csendes utcában, árnyékos zöldövezetben fekszik.

69

Eladó Nyaraló
Szentbékkálla

1
82 m2
5 022 m2

Eladó egy 82 nm-es nyaraló Szentbékkálla településen, 5 022 nm-es telekkel

Szentbékkálla település Veléte hegyén kínálunk eladásra egy 5022 nm telken elhelyezkedő, bruttó 82 nm-es nyaralót, pincét, amelyben egy szoba található, kémény van a fűtést két helységből szilárd tüzelőanyaggal, vagy elektromos árammal lehet megoldani. Az ingatlan felújítandó, a Káli medencére panorámás kilátással rendelkezik.

Az átlagos áramfogyasztás az államilag meghatározott lakossági átlagfogyasztás alatt van.

Sikeres adás-vétel esetén már 2 hónapon belül birtokba is vehető.

Káli medencében, Szentbékkállán, a Veléte hegyen kínálom megvételre tulajdonostól az alábbi ingatlant.
Az ingatlan művelés alól kivont, így nem kell kifüggeszteni, adás-vételt követően azonnal birtokba vehető.
Az ingatlan adatai:
-a földterület két helyrajzi számon 5022 m2
-a főépület külmérete: 5, 6 x 14, 6 m, a hegybe fokozatosan bemélyedő,
-helységei: pihenő szoba, előkészítő konyha, pince, amely a hegy felé bővíthető,
-melléképület külmérete: 3, 6 x 4, 4 m, a két épület között 5 m a távolság
-az épület felújítandó, az adatok tájékoztató jellegűek
-villany: van
-vezetékes ivóvíz: van
Az ingatlan a hegy derekán É-D hosszirányban 10 %-os lejtőn helyezkedik el, kiváló adottságokkal rendelkezik. A benapozása minden évszakban 100 %-os, senki és semmi nem zavarja, igazi szőlő-gyümölcsérlelő terület, a bazaltos Badacsonyi borvidék része, a Balatontól 12 km-re fekszik.
Az ingatlan alkalmas állandó lakás, nyaralás, falusi vendéglátás céljára, sátras turisztikai, vagy bármilyen táboroztatásra, vagy birtokközpont létrehozására is. A hegyi út egész évben járható.
A jelenleg is használható, többször felújított épületet 1878-ban építették, a telek közepén helyezkedik el, hosszúpince elrendezésű. Ebből adódóan középen a bejáratnál egy nagyméretű helység, a konyha, elől a völgy irányában egy szoba, még hátrafelé jó állagú ép boltíves pince található. A cserépfedésű tető fóliázott, alatta hatalmas padlás húzódik végig az épület felett, mely egy tájbaillő, hangulatos, boltíves oszlopsorral tovább szélesíthető, bővíthető. A falak vastagok, szilárdak, nem vizesednek, akár a tetőtér beépítését is lehetővé teszik. Az épület mellett egy különálló tároló építmény található, amellyel összeépítve már egy „L” alakú épület jöhet létre, borterasz is kialakítható.
Az új tulajdonos ízlésének és igényének megfelelően újíthatja, alakíthatja az építményt.
A Káli-medence a Kárpát-medence egyik természeti csodája. Miért olyan népszerű ez a hely? Mert az emberek megérzik e hely különleges kisugárzását. Miként a Kárpátok körbeölelik a hatalmas Kárpát-medencét, akként veszik körbe a tanuhegyek a csodálatos Káli-medencét. Ez egy igazi orákulum, a Föld kinyilatkoztatása, mely a középen kialakult Kereki-dombbal válik teljessé. A szakralitás másik jelentős megjelenési formája a Szentbékkálli Kőtenger, benne a monumentális, természet alkotta, szent békát formáló hatalmas ingókővel. Évente a látogatók tízezrei szereznek életre szólóan maradandó élményt e hatalmas sziklák között.
Az ingatlan e helytől légvonalban kb. 500 m-re található a Veléte hegyen, melyről mesés kilátás tárul elénk a Káli medencére és az azt körbeölelő hegyekre, a közöttük megmutatkozó Balatonra, valamint a somogyi partvidékre.
A kitűnő adottságú hely várja új, gazdáját, aki méltóan megvalósítja a felkínált lehetőséget.

88

Eladó Nyaraló
Ábrahámhegy

1 + 1
45 m2
574 m2

Eladó egy 45 nm-es nyaraló Ábrahámhegy településen, 574 nm-es telekkel

Ábrahámhegy településen kínálunk eladásra egy 574 nm-es telken elhelyezkedő, - szintes, 45 nm-es hasznos alapterületű nyaralót, amiben 1 + 1 szoba található, akadálymentesített, infrapanel fűtéssel és panorámás kilátással rendelkező újszerű állapotú ingatlan.
A parkolás udvarban megoldott.

Sikeres adás-vétel esetén már azonnal birtokba is vehető.

 

A Káli-medence szívében, Ábrahámhegyen eladásra kínálunk egy rendkívül frekventált helyen található, csendes zsák utcában, mesés zöld környezetben, a strandtól 3 percre egy csodás vízparti kis nyaralót!

Maga a nyaraló könnyűszerkezetes, összkomfortos, közművel ellátott, fűtés esetlegesen nobo fűtőpanellal megoldható.  

 

Befektetésnek, vagy akár saját használatra, a kis nyaraló elé egy egész házat felhúzhat új tulajdonosa (magas a beépíthetőség!), ahonnan örök panoráma lehet a Balatonra, ha két szintet emel.

A csendes zsák utca végén, zárt-privát-csónak kikötő található, igény szerint lehet csatlakozni.

A Tapolcai medence egyedülálló települése, igényes és kedvező árú 5*-os strandjával, óvodával, iskolával, könyvtárával, alkalmas a mindennapi élethez. Boltok pár percnyire az ingatlantól, vasútállomás hasonlóan 3 perc sétára található. Igazi nyaraló falu, szuper közösséggel, bornapokkal, szüreti rendezvényekkel.

Városok a közelben, Tapolca 16km, Sümeg 33km, Révfülöp 6km.  

 

Ne feledje, a Balatonnál szinte már elfogytak a telkek, kiváló lehetőség befektetni, vagy csak élvezni a Balatont,   hiszen az soha nem megy ki a divatból! 

25.9

Eladó Nyaraló
Meszes

2 + 1
55 m2
400 m2

Eladó egy 55 nm-es nyaraló Meszes településen, 400 nm-es telekkel

Meszes településen kínálunk eladásra egy 400 nm-es telken elhelyezkedő, 55 nm-es hasznos alapterületű nyaralót, amiben 2 + 1 szoba található, kandalló fűtéssel, valamint másdolagos villanyfűtéssel és panorámás kilátással rendelkező felújított állapotú ingatlan.
Felújításra került: 2022.

Az átlagos áramfogyasztás az államilag meghatározott lakossági átlagfogyasztás alatt van.

Sikeres adás-vétel esetén már azonnal birtokba is vehető.

Az ingatlanhoz tartozik erkély/terasz, ami 18 négyzetméteres.

Az aggteleki nemzeti park szomszédságában a Rakacai víztározó partján a “Tündérvölgyben” eladásra kínálom családi nyaralónkat.
Ha felfedeznéd a környéket, ez az Északi régió számos lehetőséget kínál!

A víz szolgáltatás jelenleg időszakos ( kora tavasztól -későn őszig).
A szemétszállításon és a villanyszámlám kívül egyéb költség nincs!
A ház téliesített! Padlás szigetelve (10 cm kőzet gyapot, oldalfal-lábazat 10 cm nikecel)
Fűtése fatüzelésű kandalló, valamint norvég panel!
Az ingatlan teljes berendezéssel eladó, az általunk kért ár minden benne lévő, és az udvaron lévő berendezést tartalmazza!
Az ingatlan egy éve teljeskörű felújításon esett át. A tető fedő új, villanyvezeték cserélve, új nyílászáró!
Az ingatlan a rakacai tó legkedveltebb részén a “tündérvölgyben” található, Meszes, Csóka út 1.
Az ház alapterülete 55m2 +18m2 terasz. A terasz alatt 18m2 tároló található.
A vízpart kb. 150 méter!
Jelenleg engedéllyel rendelkező vendégház, ha valaki ilyenben gondolkodik, remek befektetés!
A teraszon élvezhetjük az erdőt, magunkba szívhatjuk a friss levegőt, beszélgetések tökéletes helyszíne. A ház mellett helyet kapott egy egyedi készítésű, fa tüzelésű Fürdődézsa. A melegvízben üldögélve ellazulhatunk, elengedhetjük a hétköznapok terheit.
Hideg estéken a kandalló meghitt hangulatot biztosít.
Ébredj az erdőben, hallgasd a madàrcsicsergést, ősszel testközelből a szarvasbőgést.

Az ingatlan ára 25. 9 Millió ft.
Kérdés esetén hívjanak bizalommal!

1
2
»