Milyen ingatlant keresel?

Eladó
Kiadó
Település
Típus
Irányár
-
millió Ft
Méret
-
m2

Eladó építési telek

81.9

Eladó Építési telek
Budakeszi

980 m2

Eladó Budakeszin panorámás 980nm-es építési telek

 

Budakeszi Makkosmária részén, újonnan épült Lidl-től és buszmegállótól pár perc sétára eladó 980 m2-es építési telkünk a Szász utcában.

A telek a környék egyik legszebb fekvésű, völgyre és János-hegyi kilátóra panorámás telke. A telken egyedülálló vegetáció - fenyők, almafák, mogyoró- és fügebokor - található. LKE6-os építési besorolású, utcafrontja 19 méter széles, hossza kb. 52 méter. Beépíthetősége 15%, vagyis nagyjából 147 m2 alapterületű ház építhető rá. Csatorna, víz, villany a telken belül, házban található.

Autós megközelítés (M1, M7, M0 autópályák közelsége) és tömegközlekedés szempontjából is kitűnő a telek lokációja : a 22-es , kék busz megállója csak pár perc séta, mellyel 20 perc alatt Buda centrumába érkezik.

A telken ezen túl egy 5 éve felújított és szigetelt, NOBO panelekkel fűtött, 30 nm plusz 7 nm teraszos, jelenleg bérlő által lakott, amerikai konyhás kőház is található, melyen csak a palatetőt és teraszkorlátot szükséges esetleg kicserélnie. Vétel után a házikót kiadhatja, bővítheti, felvonulási épületnek, vendégháznak megtarthatja, de szüleinek, nagyobb kamaszgyerekének is önálló lakhelyül szolgálhat, amennyiben a kert közepére építi ebben az esetben kb. 115 nm alapterületű, új házát.

Az ingatlan jogtiszta és tehermentes. Magyar telefonszámomon, sms-en hétköznap este 17. 00 után tud elérni (kérésre elküldjük a telekre vonatkozó hivatalos önkormányzati építési szakvéleményt is).

Kérem, hogy az érdeklődők a Bérlő nyugalmának felesleges zavarása nélkül oldják meg a telek megtekintését! Külön kérésre és időpont egyeztetéssel megoldható a ház és kert belső megtekintése is.