Hirdetéskiemelés

Legyél első helyen Prémium kiemeléssel!


Szeretnéd, hogy a te hirdetésed rendszerint “elöl” jelenjen meg a hirdetőoldalakon?
Egy hirdetőoldal általában úgy működik, amikor felkerül a hirdetés akkor van a legjobb pozícióban, majd ahogy közeledünk a lejárati időhöz egyre lejjebb sorolódik.

Turbózd fel hirdetésed te is az ingON prémium szolgáltatásával!


Mit tud a Prémium?

Saját hirdetési kampány menedzsert rendelünk hozzád!
Ahhoz, hogy hatékonyan és a lehető legjobb áron adhasd el ingatlanod, célszerű a legtöbb ingatlanhirdetési portálra feltenni hirdetésed. Az ingON-on keresztül közel 70 hirdetési felületet érsz el egyetlen regisztrációval. Erre már tudjuk, hogy biztosan szükség van! Ha saját magad intézed, egyesével regisztrálsz a hirdető oldalakon, több költséggel és rengeteget idővel jár. Majd a legtöbb - első héten 10-ből 8 legalább - hívások várhatóan nem potenciális érdeklődő lesz, hanem ingatlanos, esetleg "ingatlan turista". Rengeteg idővel és stresszel járhat egy ingatlan hirdetése. Bízd ránk inkább ezt a feladatot!

Miért érdemes?

Tapasztalat azt mutatja, 3x nagyobb kattintási arány érkezik azokra az ingatlanokra, amelyek a prémium szolgáltatással vannak meghirdetve.

Döntöttem, kell az ingON!


Szolgáltatásaink

Automatizált szöveges hirdetés

Mindig a hirdetés megfogalmazása a legnehezebb. Mi segítünk! az ingON hirdetési szöveg robotunk megfogalmazza helyetted a szöveget.
Az ingON robotot mindenki imádja!

Tömeges hirdetésfeltöltés közel 70 oldalra

Jófogás, IngatlanBazár, IngatlanNet, IngatlanTájoló, OTP Otthon, Ingatlanok.hu, és még számos hirdetőoldal...

20 db HD minőségű fotó

Fontos a minőség és a mennyiség is, ezért akár 20 db FullHD felbontású fotó feltöltésére van lehetőség az ingON rendszerében.

Teleasszisztens szolgáltatás

Az érdeklődők nem téged fognak hívni, hanem teleasszisztensünket. Rögzített vonalon fogadjuk a beérkező hívásokat, minősített formában adjuk át az érdeklődőket.

Részletes jelentés és statisztika

Email értesítést küldünk minden alkalommal, mikor a hirdetésedre jelentkeznek. Hetente pedig összesítést küldünk, arról, hogy hol jelent meg a hirdetésed és mennyi érdeklődő volt.

Hirdetések kiemelése

A kiemelt hirdetéseket 5x többen nézik meg a hirdetőoldalakon, mint a nem kiemelt társaikat. Az ingON Prémium csomagban az ingatlant kiemelve hirdetjük a portálokon.

Ügyvédi díj kedvezmény

Profi ügyvédi hátteret biztosítunk kedvezményes áron az adásvétel lebonyolításához.

Közel 70 hirdetési portál az ingON.hu–n keresztül