Rólunk

Mit is csinálunk mi az ingON.hu –nál?

Hogy mi ihletett minket, hogy létrehozzuk az ingON-t?

Több szempont miatt döntöttünk úgy, hogy belevágunk. Ha már elolvastad, hogy hogyan működünk, akkor azt gondolom, hogy észre veszed ezt a piaci rést, hisz ebben igazán megvan. Mégis mi ez a piaci rés? Nem nagy titok, ez az idő. Mint ahogy nekünk is, másoknak is egyre kevesebb időnk van, melyet leginkább a családunkkal szeretünk tölteni. Ebből indultunk ki! Na meg abból, hogy nemrégiben ingatlan eladásban voltunk, mint ahogy már biztos te is tapasztaltad, amennyiben felteszel egy ingatlanhirdetést abban a pillanatban elindul egy folyamatos megkeresés. Sajnos nem elsősorban ügyfelek „ugranak rá” az eladó ingatlanokra, hanem az ingatlanközvetítők. Ezt tapasztaltuk mi is, ami egy idő után eléggé izzasztó, kimerítő és idegörlő, majd aztán jönnek az ingatlanturisták. Tapasztalatból mondom, hogy egy idő után úgy vettem fel a telefont, hogy „Igen, megvan még az ingatlan, de ugye NEM ingatlanos?” Ismerős a helyzet?

Az ihlet innen jött, tudjuk, hogy macerás dolog sok-sok portálra regisztrálni, viszont szükséges mindenhova előfizetni, feltölteni a hirdetéseket, az ingatlanosokkal és az ingatlan turistákkal megküzdeni, mire tényleg potenciális ügyféllel tudsz beszélni. Ne add ki a számod feleslegesen, intézd te is hirdetésed fillérekért az ingON.hu-val!

  • Küldetésünk

    Mi az ingON.hu –nál elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy értéket teremtsünk ügyfeleink számára. Tudjuk, hogy egy ingatlaneladás, vásárlás a legtöbb esetben nagy költséggel jár az ingatlan árán felül is. Az szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, hogy ezt a költséget az ingatlanjukat eladó ügyfeleink a költségeiket nagy mértékben optimalizálni tudják. Törekszünk arra, hogy szolgáltatásunk egyszerű legyen és átlátható, ügyfeleink valós igényeit szolgáljuk ki. Amellett, hogy ügyfeleinket magas fokon támogatjuk, munkatársainknak egy remek munkahelyet teremtünk. Célunk az idei évre, hogy minden 5. ingatlanát eladó a mi szolgáltatásunkat igénybe véve spóroljon százezreket, akár milliókat.

Döntöttem, kell az ingON!