Ingatlanpiaci hírek

Lendülettel startolt az ingatlanpiac 2023-ban, érdemes most hirdetni?

2023-01-02
Nagyon várták már az eladók az élénkülést, ami úgy néz ki "megjött". Minek köszönhető ez most? Már az év első napján észrevehető, hogy várhatóan fellendülőben az ingatlanpiac.

Az általunk képviselt ingatlanokra többszörösére növekedtek az érdeklődők száma, miközben egyes elemzők arról beszélnek, hogy még csak most jöhet az ingatlanpiac mélyrepülése, közben mi mást tapasztalunk. Miért is lehet most ismét kereslet?

 

A kormány az év utolsó napjaiban a családtámogatások folytatása mellett döntött, amivel stabilizálhatja a következő 2 évre az ingatlanok utáni keresletet. A CSOK és a babaváró hitel megtartása mellett van még egy olyan tényező, ami miatt most érdemes igazán ingatlant hirdetni.

 

Mint ahogy minden évben, idén is a családok az ünnepek alatt összeültek, vágyakoztak, majd sokan döntöttek úgy, hogy majd 2023-ban megvalósítják lakáscéljaikat. Egy ingatlan hirdetési időszaka akár több hónap is lehet, de ha kimagasló érdeklődés van, akkor ez az időszak lerövidülhet.

 

Már nem mondják azt az eladók sem, hogy most "inkább szüneteltetik hirdetésüket, térjünk rá vissza 2-3 hónap múlva"... Nem is csoda, hisz nekik is vannak céljaik. El szeretnék adni ingatlanukat és sok esetben másikat venni belőle.

 

Ha te is szeretnéd, hogy minél hamarabb elkeljen ingatlanod, válaszd te is az ingatlan marketing szolgáltatásunkat, aminek segítségével felturbózzuk hirdetésed és közel 70 hirdetési portálra töltjük fel ingatlanod. Érdekelnek a szolgáltatási árak? Klikk ide.