Ingatlanpiaci hírek

Ügyesen akár a legnagyobb közösségi hálózaton is elkelhet ingatlanod

2022-10-27
Közel 5 millió magyar van jelen ezen a platformon, ami a lakosságunk jelentős része. Eljutott ma már odáig, hogy ingatlanok cserélnek gazdák segítségével.

Mark Zuckerberg a 2000-es évek elején hozta létre a facebookot, ami napjainkban a legnagyobb közösségi hálózat már.

 

Milyen hirdetési lehetőségek vannak a facebookon és mi hogyan támogatunk ebben?

 

3 féle hirdetési felületet használunk, amivel maximalizáljuk a facebookon való ingatlan után érdeklődőket. Az egyik közülük a Katalógus hirdetés, amit „csak úgy” nem tud bárki összehozni. Profi kampány menedzserünk sok éves szakmai tapasztalata miatt ismeri azokat a beállítási lehetőségeket, amivel egy ilyen hirdetés igazán célzott tud lenni.

 

Történt már veled olyan, hogy az interneten kerestél egy termékre/szolgáltatásra, majd aztán olyan érzésed volt, mintha a facebook követné a gondolataidat?

Ismerős ugye? :)

 

Ebben segítünk neked. Ha valaki az interneten hasonló paraméterű ingatlanokat keres, mint a tied, akkor kampány menedzserünk beállításai segítségével az ingatlan keresők körébe a te hirdetésed célzottan fog megjelenni.

 

A Marketplace mint hirdetési felület már kihagyhatatlan. Amikor van valami eladó „cuccod”, legtöbb esetben a jófogás mellett ma már a marketplacere teszed közzé. Ezen a piactéren lényegében bármilyen terméket meghirdethet rajta az ember tetszőleges áron, képekkel illusztrálva és kiegészítő leírással. Az érdeklődők hely vagy kategória szerint, illetve akár kulcsszavakkal is rákereshetnek a „termékekre”, ami teljesen ingyenes. Amennyiben te is ismered ezt a hirdetési felületet, akkor bizonyára tudod, hogy általában egy termékre rengeteg üzenet érkezik sok kérdéssel. Ez még megvan? kérdéssel. Legtöbbünknek a pörgő mai világban erre nincs ideje, türelme. Az ingon munkatársai segítenek abban is, hogy az általunk itt közzétett ingatlanodra is válaszolgatunk és az erről a felületről beérkező telefonhívásokat is fogadjuk.

 

Egyre elterjedtebb Ingatlanos csoportok –ban hirdetni. Több ezer fős csoportok vannak már, melyekben rengeteg ingatlant keresőt érhetünk így el neked. Az ingon.hu segítségével neked már nem kell „belépkedni” ezekbe a csoportokba és rendszeresen „postolni”, mert ezt is megoldjuk mi, helyetted. Az ingatlanhoz érkező kommentekre, továbbá a bejövő üzenetekre is rendszeresen válaszolunk.

 

Az ingon.hu az ingatlanpiac azon szereplője, aki hisz abban, hogy a kereslet és a kínálatot a legnagyobb mértékben érdemes összehozni. Az ingon segítségével közel maximalizálhatod azt, hogy a kínálatod, azaz az eladó ingatlanod a „teljes kereslet”-hez jusson el. Ebben lehetünk mi segítségedre.

 

Szeretnél az ingon szolgáltatását igénybe venni? Ide klikkelve megteheted.